Viskat ja patasuditSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

UUTTA! Kyläluuta

Kyläluuta on hyvän mallinen ja kokoinen harja rappusten ja terassien lakaisuun. Luudat ovat suomalaisten näkövammaisten valmistamia. Kyläluutaa on kahta mallia:

Musta, 26 cm nailon harjas on kestävä ja sopivan taipuisa, että roskat ja lumi liikkuu. Harjan kokonaispituus on 167 cm, harjasosan leveys 25/27 cm.

Hinta 35 eur

Vaalea, luonnokuituharjan kokonaispituus on 153 cm, josta harjasten pituus 13 cm.Harjasosan leveys 24 cm. Tämä kyläluuta sopii sileämmille lattioille ja puuterasseille, sillä harja on kevyt ja ottaa tarkasti pehmeytensä vuoksi hienompaakin roskaa. Luonnonkuitu pehmenee kastuessaan, joten suurten lumimäärien lakaisuun se ei ole paras mahdollinen työkalu – harjakset kyllä kuivavat, mutta märkää lunta on hankala pehmeällä harjaksella siirtää.

Hinta 30 eur

Viskat

Viska on vanha, perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu huiska, jolla saa kätevästi esimerkiksi muruset pöydältä, lemmikkien karvoja kodin tekstiileistä ja matoista, lumet parvekkeen kaiteilta tms. Viska on myös kaunis koristeena keittiössä, mökillä, saunakammarissa tai ulko-oven pielessä. Materiaaleina käytän kellertävää riisinolkea, tumman ruskeaa bassinaa, harmahtavaa sekoitekuitua tai synteettistä valkokuitua, joka on pehmeä ja sopii esimerkiksi leivontapöydän puhdistukseen. Nämä kuitumateriaalit tulevat pääosin kauko-idästä; sidontanarut tulevat Suomesta.

Viskaa teen pääasiassa kahta kokoa: n. 35 cm korkeus ja n. 17 cm korkeus. Tilaustyönä on mahdollista saada korkeampaakin mallia esimerkiksi riisin oljesta valmistettu mattohuiska (max. n. 45 cm).

Hinnat:

  • iso viska 25 €
  • pieni viska 16 €

Patasuti, grillipesin ja juurespesin

Materiaalit arenga (musta), bassina ja riisin juuri sopivat grillien ja valurautapannujen puhdistukseen, juuresten pesuun jne. Koot ja muodot vaihtelevat, ja voit tilata tuotteen haluamasi mallisena. Maksimikorkeus on n. 18 cm.

Valkokuidusta valmistettu viska ja patasuti sopivat pehmeyttä vaativiin puhdistustöihin, kuten leivontapöydän puhdistamiseen, tai vaikkapa partavaahdon levittämiseen. Patasudit sopivat myös keittiön rekvisiitaksi.

Hinnat:

  • patasuti 9 €
  • grillipesin/juurespesin (korkeampi malli) 15 €

 

 

Tilausohjeet löydät yhteystiedot sivulta. Valmiit tuotteet voit ostaa suoraan uudelta Verkkotoriltani tai myyntipaikoiltani. Sopimuksesta voit vierailla työpajallani ja ostaa tuotteita myös sieltä.

Hinnat sisältävät alv:n 0% (näkövammaiskäsityötä). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.