Viskat, patasudit ja harjatSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

VISKAT

Viska on vanha, perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu käsihuiska, jolla saa helposti mm. muruset ja pikkuroskat pöydältä, lemmikkien karvoja kodin tekstiileistä ja matoista, lumet parvekkeen kaiteilta sun muuta semmoista. Viska on nykypäivänä paitsi käyttöesine myös persoonallinen ja kotoisa sisustuselementti keittiössä, mökillä, saunakammarissa, ulko-oven pielessä jne.

Materiaaleina käytän kellertävää riisinolkea, tumman ruskeaa bassinaa, harmahtavaa sekoitekuitua tai synteettistä valkokuitua, joka on pehmeä ja sopii esim. leivontapöydän puhdistukseen. Nämä kuitumateriaalit tulevat pääosin kauko-idästä, sidontanarut tulevat Suomesta.  Teen viskoja kahta kokoa (k x l): n. 35 x 20 cm ja n. 17 x 10 cm.

Hinnat:

  • iso viska 25 €
  • pieni viska 20 €

PATASUDIT

Materiaalit arenga (musta), bassina ja riisinjuuri sopivat kuumien pintojen kuten grillien ja valurautapannujen puhdistukseen, sekä juuresten pesuun ja jopa kalan suomujen irroittamiseen. Voit tilata tuotteen haluamasi mallisena (viska/patasuti), maksimikorkeus on n. 18 cm.

Valkokuidusta valmistettu viska ja patasuti sopivat pehmeyttä vaativiin puhdistustöihin, kuten leivontapöydän ja pöytäpintojen puhdistamiseen -erityisesti kangaspöytäliinoilta. Patasuti sopii tietysti myös keittiön rekvisiitaksi.

Hinnat:

  • patasuti 10 €
  • grillipesin/juurespesin (korkeampi malli) 15 €

 

LUONNONKUITUHARJAT

Minulla on myynnissä rajoitettu erä muiden suomalaisten näkövammaisten käsityönä valmistamia harjoja: saunaharjoja, tiskiharjoja ja pulloharjoja.

Tuotteet ja hinnat

Saunaharja, pituus n. 35 cm, kasvikuitu (vaalea, karhea harjas) Hinta 29 € *TARJOUS*  2 kpl 50 €  (Rajoitettu erä.)

Saunaharja Seniori, pituus n. 45 cm, hevosen karvaa (musta, pehmeä harjas). Hinta 30 € 

Saunaharja, pituus n. 45 cm, kasvikuitu (vaalea, karhea harjas).  Hinta 30 €  *TARJOUS*  2 kpl 55 €  (Rajoitettu erä.)

Tiskiharja, pituus n. 22 cm, kasvikuitu (vaalea harjakset), Hinta  15 €

Tiskiharja, pituus n. 22 cm, hevosen karva (mustat, pehmeätharjakset ja tumma puuöljytty varsi), Hinta  15 €

Pulloharja (hevosen karvaa, metallikierre ja varsi) M- ja L-koko, Hinta 15 €

Pulloharja S-koko (vuohenkarvaa, valkoinen harjas, metallikierre ja varsi) Sopii erinomaisesti MoccaMasterin suodattimen puhdistukseen!  Hinta 12 €

Matto- tai monitoimiharja (pölyharja). Puuvarsi, mustat synteettiset harjakset. (Tiuhaan sidotut harjakset – huomattavasti jämäkämpi kuin teolliset vastaavat harjat.) Hinta 25 €

Pieni, erittäin kätevä juuresharja. Käteen sopiva puuselkä, synteettiset, valkoiset harjakset n. 5 cm. Sopii hämmästyttävän hyvin myös hevosen kavioiden puhdistukseen kovien harjaksiensa ja kokonsa vuoksi.  Hinta 12 €

SELÄNRAAPUTIN ”Harvahammas”

Puuvarsi on valmistettu kotimaisesta männystä. Raaputtimen hampaat ovat Indonesialaista rottinkia. Ripustuslenkki on nahkaa tai kotimaista, vahvaa paperinarua. Harvahammas on erinomainen lahjaidea kaikille, joilla selkä tuppaa kutiamaan, eikä itse ihan yllä raaputtamaan!

Varren pituus n. 35 cm. Hampaiden pituus vaihtelee 1-2 cm. Selänraaputtimet ovat puuvalmiita, mutta sesonkiaikoina niitä voi olla valikoimissa eri värisinä.

Hinta: 13 € /kpl 

*TARJOUS* 3 kpl / 30 €  (Rajoitettu erä.)

 

HUOMIO! Nyt saatava lisäosa selänraaputtimeen: solumuovista muotoillun pyöreän lisäosan avulla saat kätevästi ja helposti levitettyä rasvaa tai kipugeeliä niskaan, hartioihin ja selkään. Lisäosa on hygieeninen. Se on helppo asettaa paikoilleen hampaiden ympärille ja irroittaa pesua varten. Lisäosan voit pestä lämpimällä vedellä ja saippualla ja se myös kuivaa nopeasti. Hävitettäessä sde kuuluu muovin kierrätykseen.

Lisäosa ilman vartta 2 kpl / 5 €

*TARJOUS* Selänraaputin + lisäosa 3 kpl / 35 € (Rajoitettu erä.)

Selänrasvauksen apuväline varrella (kiinteä lisäosa) 10 €/kpl.

 

 

Tilausohjeet löydät yhteystiedot sivulta. Valmiiksi tehtyjä tuotteita voit ostaa Verkkotori-sivun tilauslomakkeella, markkinapaikoilta tai työpajaltani sopimuksen mukaan.

Hinnat sisältävät alv:n 0% (näkövammaiskäsityötä). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.