Historiaa ja tarinaaSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

Siljatuomipuu Instagramissa

Seuraa Instagramissa

Muisteltavaa lähivuosilta

Muistelua viime kesältä 2023

Sauvon Elopäivillä 29.07.2023 oli tuttuun tyyliin ihana vanhan, hyvän ajan tunnelma vesisateista huolimatta. Ihastuttavia eläintuttavuuksia, mm. vuonoheppa-Aapo, viime vuoden suurikokoinen sonni, jolla kavereina useampi pieni lammas. Suosittelen Sauvon Elopäiviä kesän vierailukohteeksi kaikkille tunnelmoijille ja vanhojen, hyvien aikojen ystäville – niitähän tässä periaatteessa tuotetaan koko ajan 😉

Mieleen muistuvaa vuodelta 2022 – uusia korimalleja ja kokoja

Kassikoreissa nyt toivotut kääntyvät sangat – kori on entistäkin helpompi täyttää ja sangat miellyttävän pehmeät kantaa.

Säilytyskoreissa uudet ”vetävät” vetimet – kätevät ja näyttävät! Saat korit tietysti oman kokoisina ja esimerkiksi valmiisiin säilytysratkaisuihisi sopivina. Uusia malleja saatavissa kevään markkinapaikoilta (ks. Tapahtumakalenteri sivun alareunassa), Verkkotorilta ja tilaustyönä. Ensimmäiset vietiinkin jo suoraan käyttöön käsistä!

Mieleen jäänyttä vuodelta 2021

Julkaistu 10/2021 EKOlogiikkaa sivu – mielenkiintoista tietoa ja vinkkejä ekoasioista ja omien valintojesi vaikutuksista ympäristön ja luonnon hyvinvointiin.

Vihdoinkin toreilla! Pääsin viimein kahden vuoden tauon jälkeen elokuussa Sauvon Elopäivien 2021 -torille käsitöideni kanssa! Ilma oli ihana, ihmiset hyvällä tuulella ja järjestelyt erittäin hyvät. Tunnelma oli kuin vanhaan, hyvään aikaan. Oi niitä – ja näitä- aikoja! Suosittelen mm. pandemia-stressin vastapainoksi kesäisiä toritapahtumia – kokeile, kun kohdalle sattuu.

Verkkotorilta löydät nyt valmiina olevat tuotteet, jotka voit ostaa heti. Verkkotorilla voit tehdä löytöjä sekä tuotteen että hinnan muodossa! Tutustu ja tee hyvä ostos samantien!

Mieleen jäänyttä vuodelta 2020

Ylen Lounais-Suomen alueuutisten tekemän juttu ensimmäisestä Vammaisten Yrittäjien Ammatti-tutkintoon valmistavasta koulutuksesta v. 2019-2020 löytyy täältä: https://yle.fi/uutiset/3-11562076

Valmistuin yrittäjäksi 20.10.2020 – alla kuva valmistujaisistamme 16.11.2020 Helsingin Iiris-keskuksessa (itse olen laitimmaisena oikealla vaaleassa puserossa ja mustissa farkuissa):