Viskat ja patasuditSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

Viskat

Viska on vanha, perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu huiska, jolla saa kätevästi esimerkiksi muruset pöydältä, lemmikkien karvoja kodin tekstiileistä ja matoista, lumet parvekkeen kaiteilta tms. Viska on myös kaunis koristeena keittiössä, mökillä, saunakammarissa tai ulko-oven pielessä. Materiaaleina käytän kellertävää riisinolkea, tumman ruskeaa bassinaa, harmahtavaa sekoitekuitua tai synteettistä valkokuitua, joka on pehmeä ja sopii esimerkiksi leivontapöydän puhdistukseen. Nämä kuitumateriaalit tulevat pääosin kauko-idästä; sidontanarut tulevat Suomesta.

Viskaa teen pääasiassa kahta kokoa: n. 35 cm korkeus ja n. 17 cm korkeus. Tilaustyönä on mahdollista saada korkeampaakin mallia esimerkiksi riisin oljesta valmistettu mattohuiska (max. n. 45 cm).

Hinnat:

  • iso viska 25 €
  • pieni viska 16 €

Patasuti, grillipesin ja juurespesin

Materiaalit arenga (musta), bassina ja riisin juuri sopivat grillien ja valurautapannujen puhdistukseen, juuresten pesuun jne. Koot ja muodot vaihtelevat, ja voit tilata tuotteen haluamasi mallisena. Maksimikorkeus on n. 18 cm.

Valkokuidusta valmistettu viska ja patasuti sopivat pehmeyttä vaativiin puhdistustöihin, kuten leivontapöydän puhdistamiseen, tai vaikkapa partavaahdon levittämiseen. Patasudit sopivat myös keittiön rekvisiitaksi.

Hinnat:

  • patasuti 9 €
  • grillipesin/juurespesin (korkeampi malli) 15 €

 

 

Tilausohjeet löydät yhteystiedot sivulta. Valmiit tuotteet voit ostaa suoraan uudelta Verkkotoriltani tai myyntipaikoiltani. Sopimuksesta voit vierailla työpajallani ja ostaa tuotteita myös sieltä.

Hinnat sisältävät alv:n 0% (näkövammaiskäsityötä). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.