MarkkinatSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

OMAT MARKKINAT JA MYYJÄISET

Täältä löydät tietoa omista markkinoistani ja myyjäisistäni. Järjestämme yhdessä salolaisen ystäväni ja markkinakaverini, Pirjo Lavosen kanssa pienimuotoisia myyjäisiä ja markkinoita.

Tavoitteenamme ja toiveenamme on, että  omissa tapahtumissamme olisi paikallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä vanhojen hyvien aikojen kylätunnelmaa ja henkeä. Pyrimme tarjoamaan myyntitapahtumissamme monipuolisia tuotteita, tekstiilejä, käsitöitä ja kotoisia herkkuja lähiseuduilta. Toisinaan olemme  saanet sellaisia muualta Suomesta tänne meidän lähiseudullemme. Arvostamme tietysti kotimaisuutta ja omin käsin tehtyjä tuotteita.

Myyjäistilamme ovat Salon Vapaapalokunnan vanhassa rakennuksessa, jossa on aivan ihana tarkoituksiimme sopiva vanhan ajan tunnelma. Rakennus on n. 100 vuotta vanha, tilava ja korkea puurakennus Salon kaupungin keskustassa lähellä ostoskeskus Plazaa, osoitteessa Asemakatu 3, 24100 Salo. Tilat sopivat moneen käyttöön ja niitä voi vuokrata esimerkiksi yksityistilaisuuksiin – katso lisää tietoa ja kuvia Salon VPK-talosta täältä.

Myyjäisissämme kahvion tarjoaa VPK:n naisosasto osana omaa varainhankintaansa. Salon VPK on yleishyödyllinen yhdistys ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia osallistua mm. naisosaston ja nuoriso-osaston toimintaan. Löydät heidän toiminnastaan lisää tietoa täältä.

JOULUISET MYYJÄISET 2021

 pidetään lauantaina ja sunnuntaina 11.-12.12.2021 klo 10 – 15 Salon VPK-talolla, Asemakatu 3, 24100 Salo.

Etsimme myyjiä tapahtumaan: Joulun herkkuja, käsitöitä, vaatteita ja jouluun sopivia tuotteita.

Myyjäisissä vapaana vielä muutama myyntipaikka. Tarkemmat ohjeet lähetetään myyjille ilmoittautumisajan päätyttyä. Paikkahinnat (ensisijaisesti vain 2 pv:n paikkoja) 160/180 cm Pöytäpaikka 55 € /2 pv tai 160/180 cm Pöytäpaikka + rekkitila 70 €/2 pv

Ilmoittautumiset 19.11.2021 mennessä:  www.siljatuomipuu.fi/Markkinat  tai puhelimitse Pirjo Lavonen 040 413 4480

 Tervetuloa mukaan!

MYYJILLE

Voit ilmoittautua myyjäksi markkinoillemme alla olevalla lomakkeella. Täytä kaikki tähdellä merkityt kentät ja anna viimeiseen kenttään kaksi vapaavalintaista numeroa 0-9, ja lähetä! Olemme yhteydessä sinuun, kun järjestelyt etenevät.

Ilmottaudun myyjäksi Jouluisiin myyjäisiin 2021

 

Varmistus