MarkkinatSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

Siljatuomipuu Instagramissa

Seuraa Instagramissa

MARKKINOISTAMME

Järjestämme salolaisen ystäväni ja markkinakaverini, Pirjo Lavosen kanssa pienimuotoisia markkinoita ja muita myyntitapahtumia yhteistyössä Salon VPK:n naisosaston kanssa.

Tavoitteenamme ja toiveenamme on, että  omissa tapahtumissamme olisi paikallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä vanhojen hyvien aikojen kylätunnelmaa. Pyrimme tarjoamaan myyntitapahtumissamme monipuolisia, erityisesti ekologisia tuotteita, tekstiilejä, käsitöitä ja kotoisia herkkuja lähiseuduilta. Arvostamme tietysti kotimaisuutta ja lähituotantoa.

Myyjäistilamme ovat Salon VPK:n vanhassa rakennuksessa, jossa on aivan ihana tarkoituksiimme sopiva vanhan ajan tunnelma. Rakennus on n. 100 vuotta vanha, tilava ja korkea puurakennus Salon kaupungin keskustassa lähellä ostoskeskus Plazaa, osoitteessa Asemakatu 3, 24100 Salo. Tilat sopivat moneen käyttöön ja niitä voi vuokrata esimerkiksi yksityistilaisuuksiin – katso lisää tietoa ja kuvia Salon VPK-talosta täältä.

Myyjäisissämme kahvion tarjoaa VPK:n naisosasto osana omaa varainhankintaansa. Salon VPK on yleishyödyllinen yhdistys ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia osallistua mm. naisosaston ja nuoriso-osaston toimintaan. Löydät heidän toiminnastaan lisää tietoa täältä.

TULOSSA

Seuravia markkinoitamme ei ole vielä aikataulutettu  – seuraa ilmoittelua täällä.