MarkkinatSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

Tietoa omista markkinoistamme ja tapahtumista, joihin osallistun

Täältä löydät tietoa omista markkinoistani ja myyjäisistäni. Järjestämme yhdessä salolaisen ystäväni ja markkinakaverini, Pirjo Lavosen kanssa pienimuotoisia myyjäisiä ja markkinoita.

Tavoitteenamme ja toiveenamme on, että  omissa tapahtumissamme olisi paikallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä vanhojen hyvien aikojen kylätunnelmaa ja henkeä. Pyrimme tarjoamaan myyntitapahtumissamme monipuolisia tuotteita, tekstiilejä, käsitöitä ja kotoisia herkkuja lähiseuduilta. Toisinaan olemme  saanet sellaisia muualta Suomesta tänne meidän lähiseudullemme. Arvostamme tietysti kotimaisuutta ja omin käsin tehtyjä tuotteita.

Myyjäistilamme ovat Salon Vapaapalokunnan vanhassa rakennuksessa, jossa on aivan ihana tarkoituksiimme sopiva vanhan ajan tunnelma. Rakennus on n. 100 vuotta vanha, tilava ja korkea puurakennus Salon kaupungin keskustassa lähellä ostoskeskus Plazaa, osoitteessa Asemakatu 3, 24100 Salo. Tilat sopivat moneen käyttöön ja niitä voi vuokrata esimerkiksi yksityistilaisuuksiin – katso lisää tietoa ja kuvia Salon VPK-talosta täältä.

Myyjäisissämme kahvion tarjoaa VPK:n naisosasto osana omaa varainhankintaansa. Salon VPK on yleishyödyllinen yhdistys ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia osallistua mm. naisosaston ja nuoriso-osaston toimintaan. Löydät heidän toiminnastaan lisää tietoa täältä.

MYYJILLE

Toistaiseksi voimassa olevien korona-ohjeiden ja -rajoitusten vuoksi emme järjestä myyntitapahtumia.