VerkkotoriSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

Tervetuloa ostoksille verkkotorille!

Täältä löydät valmiina hyllyssä olevat tuotteeni, jotka voit tilata
samantien. Torilla on usein tuotteita myös tarjoushinnoilla. Täältä voit tehdä voit tehdä myös mukavia löytöjä (tuotteen nimessä ALE-tunnus)!

Verkkotorini lanseeraamisen juhlistamiseksi saat nyt 10% alennuksen tuotteiden kokonaishinnasta tilatessasi vähintään neljä tuotetta samalla ostoskerralla. Alennus ei koske jo alennettuja tuotteita (ALE-tunnuksella varustetut tuotteet) eikä toimituskuluja. Huomio! Jokin neljästä tuotteesta voi olla alennustuote, mutta saat tällöin 10% alennuksen vain normaalihintaisista tuotteista.

Tilaustuotteet oman värisinä ja kokoisina voit tehdä Yhteystiedot sivulta löytyvän lomakkeen kautta, tai lähettämällä sähköpostia. Puhelimitse tavoitat minut myös viikonloppuisin.

Kun tilaat tuotteita alla olevalla lomakkeella, kopioithan valitsemasi tuotteen kuvatekstin kokonaisuudessaan tuoteriville, jotta valintasi välittyy minulle oikein mm. värin valinnan suhteen.

Jos tilaat pienen kokoisia tuotteita, postituskulut ovat valintaasi pienemmät – ilmoitan sinulle todelliset toimituskulut ennen tilauksen toimitusta ja maksua.

 

Tilauslomake

 

Varmistus