Muut tuotteetSiljatuomipuu kukka - näkövammaiskäsityötä

Näkövammaiskäsityötä

UUTTA! Luonnonkuituharjat

Minulla on myynnissä rajoitettu erä muiden suomalaisten näkövammaisten käsityönä valmistamia harjoja: saunaharjoja, tiskiharjoja ja pulloharjoja.

Tuotteet ja hinnat:

Saunaharja, pituus n. 35 cm, lehmän karvaa (vaalea, keski-karhea harjas) Hinta 28 eur

Saunaharja, pituus n. 35 cm, kasvikuitu (vaalea, karhea harjas) Hinta 28 eur

Saunaharja Seniori, pituus n. 45 cm, hevosen karvaa (musta, pehmeä harjas). Hinta 32 eur

Saunaharja Seniori, pituus n. 45 cm, kasvikuitu (vaalea, karhea harjas). Hinta 32 eur

Tiskiharja, pituus n. 22 cm, kasvikuitu (vaalea harjakset), Hinta  15 eur

Tiskiharja, pituus n. 22 cm, hevosen karva (mustat, pehmeätharjakset ja tumma puuöljytty varsi), Hinta  15 eur

Pulloharja (hevosen karvaa, metallikierre ja varsi) L- ja M-koko, Hinta 15 eur

Pulloharja S-koko (vuohenkarvaa, valkoinen harjas, metallikierre ja varsi) Sopii erinomaisesti MoccaMasterin suodattimen puhdistukseen!  Hinta 14 eur

Matto- tai monitoimiharja (pölyharja). Puuvarsi, mustat synteettiset harjakset. (Tiuhaan sidotut harjakset – huomattavasti jämäkämpi kuin teolliset vastaavat harjat.) Hinta 25 eur

Pieni, erittäin kätevä juuresharja. Käteen sopiva puuselkä, synteettiset, valkoiset harjakset n. 5 cm. Sopii hämmästyttävän hyvin myös hevosen kavioiden puhdistukseen kovien harjaksiensa ja kokonsa vuoksi.  Hinta 12 eur

UUTTA! Keppihevoset ja lintujen ruokintapöntöt

Minulla on myynnissä rajoitestu erä salolaisia käsityötaidon näytteitä: käsintehdyt yksilölliset keppihevoset ja aidosta puusta tehdyt lintujen ruokintapöntöt.

Keppihevosissa osan keppivarsi aitoa pihlajaa. Tekstiilit keinoturkista ja puuvillaa. Kepin pituus n. 60-70 cm.

Lintujen ruokintapöntöt ovat rintamamiestalon mallisia, puna-valkoisia, musta katto. Katon räystäät peittävät ruokintakaukalon, jottei lintujen ruoat kastu. Pönttö on puuta (ei levyä). Naru luonnon narua tai nailon narua. Täyttö ja puhdistus kattoa nostamalla.

Hinnat:

Keppihevonen (eri värejä ja kuoseja) 35 eur

Lintujen ruokintapönttö 28 eur

Tuoksukoriste

Tuoksukoriste on saippuasta ja koristehelmistä käsityönä valmistettu, ripustettava koriste vaatekaappiin, vaatehuoneeseen, vintille, makuuhuoneeseen, wc:en tai mihin tahansa, missä haluat hyvän tuoksun tuulahtavan.

Saippua on SLS vapaata glyseriinisaippuaa, johon on lisätty runsaasti väriä ja tuoksua. Tuoksu säilyy saippuassa pitkään, ja tuulahtaa tuotetta nuuhkaisemalla tai heilauttamalla. Tuoksu ei siis löyhkää vaan sivahtaa sopivasti nenään.

Koristeita on saatavana eri muotoisina, mm. Lammas, Viktoriaaninen sydän ja pyöreä Nappi. Tuoksut ovat Joulu, Laventeli, Havu ja Puhdas pyykki. Uusia  tuoksulampaita on tulossa keväällä 2021! Koristeet on pakattu läpinäkyvään pussiin, joka hävitettäessä kelpaa energiajätteeksi tai muovikierrätykseen. Pussi on suljettu lahjapakettitarralla. Todella kiva ja yllättävä lahja ystävälle tai itselle.

Tuoksun hälvettyä tuotteeseen kuuluvan ripustusnarun voi laittaa muovinkierrätykseen. Puuhelmet voit käyttää uudelleen tai laittaa polttokelpoiseen jätteeseen. Saippuan voit käyttää hyvän tuoksuisena käsisappuana.

Hinta: 22 eur/kpl.

Selänraaputin ”Harvahammas”

Puuvarsi on valmistettu kotimaisesta männystä. Raaputtimen hampaat ovat Indonesialaista rottinkia. Ripustuslenkki on nahkaa tai kotimaista, vahvaa paperinarua. Harvahammas on erinomainen lahjaidea kaikille, joilla selkä tuppaa kutiamaan, eikä itse ihan yllä raaputtamaan!

Varren pituus n. 35 cm. Hampaiden pituus vaihtelee 1-2 cm. Värivaihtoehdot ovat Pronssi (värimaali), Kelo (harmaa puuvaha) ja Kuusi (vaalea puuvaha). Joulumyynnissä nyt puuvalmiita (puun värisiä), vihreitä, punaisia ja hopean värisiä  Harvahampaita. Tilaustyönä on mahdollista saada muita värejä, tilausvärin lisähinta on 3 € /väri.

Hinta: 13 € /kpl

UUTTA! Nyt saatava lisäosa selänraaputtimeen: solumuovista muotoillun pyöreän lisäosan avulla saat kätevästi ja helposti levitettyä rasvaa tai kipugeeliä niskaan, hartioihin ja selkään. Lisäosa on hygieeninen. Se on helppo asettaa paikoilleen hampaiden ympärille ja irroittaa pesua varten. Lisäosan voit pestä lämpimällä vedellä ja saippualla ja se myös kuivaa nopeasti. Hävitettäessä sde kuuluu muovin kierrätykseen. *Kuva tulossa

Lisäosa ilman vartta 5 e /2 kpl

Selänrasvauksen apuvälinen varrella (kiinteä lisäosa) 15 eur/kpl

 

TARJOUS!

* 3 kpl Harvahammas-selänraaputtimia 35 €

* Selänraaputin ja selänrasvaukseen sopiva lisäosa yhteishintaan 15 € /kpl

* 3 kpl raaputtimia lisäosineen 40 €

 

 

 

Tilausohjeet löydät yhteystiedot sivulta. Valmiiksi tehtyjä tuotteita voit ostaa myös suoraan paikanpäältä, tulevat myyntipaikat löydät sivun alareunasta.

Hinnat sisältävät alv:n 0% (näkövammaiskäsityötä). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.